210 2847928
Τηλ. Παραγγελίες Δευ - Παρ 10:00 - 17:00
Σαβ 10:00 - 14:00

Τρόποι Πληρωμής

Με αντικαταβολή

Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή στο χώρο σας επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας και έχουν επιπλέον χρέωση 2.00€.

Χωρίς τηλεφωνική επιβεβαίωση η παραγγελία σας δεν θα μπορεί να εκτελεστεί.

H πληρωμή της παραγγελία σας μπορεί να γίνει με αντικαταβολή μετρητά την στιγμή της παραλαβής της από τη συνεργαζόμενη με μας εταιρεία courier (Γενική Ταχυδρομική) τα ΕΛΤΑ.

Προσοχή: Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση που η τιμή το βάρος ή ο όγκος τον προϊόντων είναι μεγάλο. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας η με πιστωτική κάρτα μετά από συνεννόηση μαζί μας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με μεταφορική εταιρεία και η παραλαβή τους από την έδρα της.

Με πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners).
Οι συναλλαγές στο e-shop μας πραγματοποιούνται, μέσω της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου της τράπεζας ALPHABANK, με απόλυτη ασφάλεια. Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου της ALPHABANK ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, παρά μόνο ζητούνται κατά την διάρκεια της πληρωμής.

Τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας White Line
Εφόσον έχετε επιλέξει αυτό τον τρόπο, ως τρόπο πληρωμής θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. μεταφοράς) με κατάθεση η ηλεκτρονική μεταφορά e-banking, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας:

ΕΘΝΙΚΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 15455162428

ΙΒΑΝ GR 0701101540000015455162428

Όνομα Δικαιούχου: Κωτσόβολος Ευθύμιος του Αθανασίου

προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος της παραγγελία σας. Στην συνέχεια θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης είτε με φαξ στο 210-2847928, είτε μέσω e-mail στην διεύθυνση info@whiteline.gr. Μετά τη λήψη έγκυρου αντιγράφου της κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία επεξεργασίας και επιβεβαίωσης της παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα ή και τα μηνύματα στο κινητό που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση που μέσα σε τρεις εργάσιμες ήμερες δεν μας έχετε στείλει τα παραπάνω στοιχεία, τότε η παραγγελία σας θεωρείται άκυρη.