212 213 5 212
Τηλ. Παραγγελίες Δευ - Παρ 10:00 - 17:00
Σαβ 10:00 - 14:00

Τρόποι Πληρωμής

Με αντικαταβολή

Δεν υπάρχει χρέωση αντικαταβολής.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί τηλεφωνική επιβεβαίωση για να εκτελεστεί η παραγγελία σας.

H πληρωμή της παραγγελία σας μπορεί να γίνει με αντικαταβολή μετρητά την στιγμή της παραλαβής της από τις συνεργαζόμενες με μας εταιρείες courier Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ.

Προσοχή: Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση που το βάρος ή ο όγκος ξεπερνούν τα 15 κιλά (ογκοχρέωση). Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας η με πιστωτική κάρτα μετά από συνεννόηση μαζί μας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με μεταφορική εταιρεία και η παραλαβή τους από την έδρα της.

Εξόφληση και παραλαβή από το κατάστημα μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, Μελίνας Μερκούρη 12α, με πιστωτική - χρεωστική κάρτα εκτός από American Express και Diners.

Με Πιστωτική - Χρεωστική κάρτα

Επιλέξτε πληρωμή με πιστωτική η χρεωστική κάρτα και το σύστημα θα σας μεταφέρει στην ασφαλή ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς - Winbank Paycenter όπου θα κάνετε την πληρωμή σας.

Τα στοιχεία σας δεν αποστέλλονται στην WhiteLine, η συναλλαγή και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την Τράπεζα Πειραιώς.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε email επιβεβαίωσης παραγγελίας, επικοινωνείστε μαζί μας για να βεβαιωθείτε ότι έχουμε λάβει την παραγγελία σας.

Τραπεζική κατάθεση η online banking σε λογαριασμό της εταιρείας White Line

Εφόσον έχετε επιλέξει αυτό τον τρόπο, ως τρόπο πληρωμής θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. μεταφοράς) με κατάθεση ή ηλεκτρονική μεταφορά e-banking, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας:

Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί είναι

PIRAEUS GR3001720130005013095305922 Δικαιούχος: Κωτσόβολου Αναστασία του Αθανασίου

ALPHA GR8101401960196002002005267 Δικαιούχος: Κωτσόβολου Αναστασία του Αθανασίου

προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος της παραγγελία σας. Στην συνέχεια θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης μέσω e-mail στην διεύθυνση info@whiteline.gr. Μετά τη λήψη έγκυρου αντιγράφου της κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία επεξεργασίας και επιβεβαίωσης της παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα ή και τα μηνύματα στο κινητό που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση που μέσα σε τρεις εργάσιμες ήμερες δεν μας έχετε στείλει τα παραπάνω στοιχεία, τότε η παραγγελία σας θεωρείται άκυρη.